Mirësevini në faqen zyrtare të kompanisë ALBA SKELA CONSTRUCTION

Produkte dhe Shërbime

Rreth nesh

Certifikime

KOMPANIA DHE KREDITIMI SAJ

Shoqeria “Alba Skela Construction” Shpk me seli ne Rrile, Lezhe, Shqiperi  dhe adrese sekondare rr.Durresit, Tirane, perballe pallatit te sportit Asllan Rusi & Sukth, Durres, e krijuar dhe qe vepron ne baze te ligjeve shqiptare, me vendimin gjykates se Rrethit te Tiranes nr. 32725, dt 13.01.2005, rregjistruar ne Ministrine e Puneve Publike, Transportit dhe Telekomunikacioneve, me license nr. 5047,  dt 14.04.2005 dhe me certifikate te personit te tatushem (NIPT) nr.k 48130549 O, perfaqesuar nga z. Petrit Nikolli, i biri i Hiles, lindur ne Puke me 31.05.71 dhe banues ne Tirane me nr. z 081 95 76. “Alba Skela Construction” eshte e para firme e profilizuar  per sherbimet me skeleri, dhenie me qera, montim, cmontim, skena dhe mikro skena, podiume etj... Ne saj te veprimtarise se saj te gjere dhe specifikimeve te sherbimit ka merituar certifikimin nga Brukseli me ISO nga Sincert per “PRODUCTION AND  INSTALLATION OF STEEL SCAFFOLDING”. Po ne saj te ketyre specifikimeve si  firme “Alba Skela Construction” ka fituar Marken Tregtare ne Shqiperi. Me  parametra krejtesisht te plotesuar Sh.P.K, Marke Tregtare Shqiptare, ISO 9001- 2000 nga kompania e standartizimeve te Brukselit, “Alba Skela Construction”  shpalos plotesisht veten e saj si kompania me prestigjoze ne fushen e sherbimit me skela ne mbare vendin.

"KORREKTESI NE SHERBIM, RESPEKT NDAJ KLIENTIT, STANDARTIZIM SHERBIMI, VLERESIM I BURIMIT NJEREZOR, HAPA TE SIGURT NE TE ARDHMEN"